UN PROYECTO ENTRE TODOS: somos dos más

jueves, 28 de junio de 2012







Comenzamos las vacaciones presentando dos nuevos blogs amigos que se incorporan a nuestro proyecto. ¡¡Bienvenidas a "UN PROYECTO ENTRE TODOS”!! Aquí os dejamos la nueva lista actualizada para poder haceros seguidores.


También nos gustaría daros, a todos y todas, las gracias por la gran cantidad de comentarios cariñosos y positivos que nos habéis dedicado al CLAUSTRO-BLOG al haceros entrega del diploma al blog colaborador.
 ¡¡HA SIDO MUY EMOCIONANTE PARA TODAS NOSOTRAS!!

Hemos creado una nueva página de premios, en el SITES de "UN PROYECTO ENTRE TODOS" , para colocar allí los detalles que nos habéis dedicado.




Y os  recordamos que todavía nos quedan muchos diplomas por entregar. Si estáis en la lista que aparece a continuación sólo tenéis que dejar un comentario en esta entrada dejando vuestra dirección de email, y os enviaremos vuestro diploma personalizado.




Nos gustaría también aprovechar para recordar a todos los blogs colaboradores, que a partir de ahora a todos los que nos proporcionéis vuestra dirección de correo electrónico, os avisaremos con un email cuando algún blog publique una entrada de ayuda. De esta manera todos estaremos mejor informados para poder seguir colaborando en este proyecto. Y como siempre os decimos...
MUCHAS GRACIAS A TODOS
ANA, FINI, MIREIA, MIREN Y NOELIA
¡¡FELICES VACACIONES!!



TEATRE EN ANGLÈS 2011-12

martes, 26 de junio de 2012

Em complau presentar-vos als meus pekes de P5 en una obra de teatre en anglès. Com que sé que molts pares i mares volíeu veure lo macos que estaven i lo bé que ho van fer, us he fet un vídeo.

Em sento molt orgullosa dels meus alumnes, un grup genial, alegre, treballador, amb constància i sempre molt motivat per totes les propostes que fan les mestres.

Però abans de veure el vídeo vull felicitar a les mestres d'anglès per l'entusiasme que han posat en les tres representacions de P5. La feina ben feta s'ha de reconèixer i jo aplaudeixo ben fort!!

Bones vacances a tothom!!

UN PROJECTE ENTRE TOTS ES "PRESENTA EN SOCIETAT"

lunes, 25 de junio de 2012

Em complau comunicar-vos que el projecte portat a terme per a les meves companyes de Claustre-blog i jo, UN PROYECTO ENTRE TODOS, ha estat escollit per l'escola d'estiu de Castelló, per a ser presentat "oficialment" en societat...
L'encarregada de fer-ho serà la Miren del blog LA CLASE DE MIREN, i estem totes molt contentes de que ella ho pugui explicar a la seva escola d'estiu. És una manera de reconèixer la nostra feina donant-nos així més ganes de continuar.
Sabem que ho faràs molt bé, i et volem dir que, el dia 6 de juliol,  estarem amb tu virtualment.
Aquí teniu el cartell de l'Escola d'estiu de Castelló d'enguany:

PREMI AL MEU CLAUSTRE-BLOG

domingo, 24 de junio de 2012

Us vull explicar que ens arriba un detall per part d'una bloguera, la M.Mar del blog EL BOSQUE DE LOS SUEÑOS. Ens fa un premi a tot el Claustre-blog per las tasca portada a terme durant tot el curs, i ens vol regalar aquest segell.

D'altra banda també ens fan un detall des del blog de la Blanca ACTIVIDADES PARA EDUCACIÓN INFANTIL, com agraïment per haver-li enviat un diploma des del meu Equip de Claustre-blog.


Com que són premis de grup els posarem a la pàgina del sites.
MOLTES GRÀCIES M. MAR I BLANCA

ANIVERSARIS D'ESTIU

viernes, 22 de junio de 2012

Com que no tothom fa els anyets durant el curs...he cregut oportú celebrar-ho avui tots junts.
Moltes felicitats guapíssims!!
ELS NOIS


LES NOIES


TOT ELS "CUMPLEANYEROS"

F E L I C I T A T S 

EXCURSIÓ FI DE CURS

miércoles, 20 de junio de 2012

Avui hem anat d'excursió tot parvulari junt. Ha fet molta calor però ens ho hem passat molt bé. Us deixo una petita mostra. Ara a descansar, jo estic mooolt cansadeta!!









ABECEDARI ACTUALITZAT PER A INFANTIL


Em sembla que aquest serà el nou abecedari que haurem d'ensenyar als nostres alumnes , jijiji....espero que us hagi dibuixat un somriure !!

PER QUATRE CANTONADES DE NO RES...

martes, 19 de junio de 2012



Taller de contes interclasses: durant aquest curs hem portat a terme una experiència a la meva escola molt enriquidora. Es tracta d'una tarda a la setmana fer el taller de contes on barrejàvem nens i nenes des de P3 a P5. Cada grup passava per una mestra diferent cada setmana. Totes les mestres hem anat explicant contes de diverses temàtiques i estils.

Com que ja s'ha acabat us deixo el meu. Jo vaig treballar un conte molt conegut per la xarxa. És una història emocional que tracta de lo diferents que en som els uns dels altres però també que tot i totes som iguals.
Està adaptat al català i la música li vaig posar des de "Lord of The dance", que m'encanta.
Sempre abans de visionar el conte, l'explicava una mica sense desvetllar el final i així cadascun deia la seva, i un cop vist el "video-conte"comprovàvem qui havia acertat en la solució al problema que tenia en Quadradet.

Dura molt poquet, podeu veure'l amb el vostre fill i mireu quina cara posa...feu col·loqui, exposeu les vostres opinions i escolteu les seves, us agradrà escoltar-los.






❤ No t'oblidis de subscriure't al Canal:



✨el meu instagram educatiu

VACANCES I PARES SEPARATS

lunes, 18 de junio de 2012

Arriben les vacances i actualment hi ha molts tipus de famílies. Alguns pares i mares separats poden patir angoixa davant la nova situació de fer les vacances per primera vegada sense la parella però sí amb els fills. O haver de compartir les estones de lleure amb els fills de la nova parella.
És la realitat actual i per això us deixo aquest article que he trobat interessant, si més no, de llegir.

Les vacances ....ja les oloroooo....

Vacaciones y padres separados

FONT: http://www.padresonones.es/

UN PROYECTO ENTRE TODOS: DIPLOMA A LA COLABORACIÓN

viernes, 15 de junio de 2012


Se acaba el curso escolar 2011-2012 (por lo menos en España) y para nosotras será un curso que difícilmente podremos olvidar. No sólo por todas las experiencias que hemos compartido entre nosotras cinco (dentro y fuera de la red), sino porque nuestra amistad y trabajo en común ha ido más allá con la creación y puesta en marcha de este estupendo proyecto:
UN PROYECTO ENTRE TODOS

Pero nos gustaría compartir nuestra satisfacción con todos los blogs que han participado de una forma activa en la recopilación de recursos en nuestro SITES, es decir, con todos los blogs que han colaborado aportando un enlace, aunque sea un único enlace, a los blogs que han pedido ayuda.
A todos estos blogs nos gustaría hacerles entrega de:
EL DIPLOMA A LA COLABORACIÓN
Esta es la lista de blogs que han participado activamente en este proyecto (si has participado aportando algún enlace y no apareces en la lista, déjanos el enlace de la entrada en la que hiciste el comentario, aquí mismo  y con mucho gusto te añadiremos a la lista, puesto que… ¡¡un despiste lo tiene cualquiera!!)









Si tu blog aparece en esta lista y quieres que te enviemos TU DIPLOMA PERSONALIZADO, deja un comentario con tu dirección de correo electrónico en cualquiera de los blogs organizadores.
Aprovechamos también para informar de que, a partir de ahora, a todos los blogs que nos dejen el correo electrónico, les avisaremos con un mensaje cuando algún blog colaborador publique una entrada de ayuda. Así todos estaremos informados para poder aportar enlaces de ayuda.
Aunque acaba el curso escolar, UN PROYECTO ENTRE TODOS continúa en funcionamiento durante el verano, pues hay blogs colaboradores de otros países que pueden necesitar nuestra ayuda.
MUCHAS GRACIAS A TODOS
ANA, FINI, MIREIA, MIREN Y NOELIA




EL PARE DEL LLUÍS ENS ESCRIU DES DE L'ÀFRICA

domingo, 10 de junio de 2012

Hola sóc el pare del LLUÍS:
Us envio aquestes fotos des de MALAWI (ÀFRICA) per a que veieu una mica el lloc on estic i on vindrà el Lluís i la resta de la família dintre de poc.


Ens ha encantat que des de l'altra punta de món ens escriguis al blog. D'aquesta manera ens podem fer una idea d'on esteu. I ara us vaig a posar un mapa per a que pogueu trobar Malawi.
Jo us desitjo molta sort en aquesta nova etapa. Molts petonets.


APAGA LA MÚSICA DEL BLOG PER VEURE AQUEST VÍDEO



CLOENDA CURS 2011-2012

Divendres es va fer la cloenda per als nens i nenes de Parvulari de la meva escola. Va ser una tarda molt tendre. Es van dir unes paraules per animar-los a anar amb il·lusió cap a Primària. Ara ja són grans!!
I des de l'escola els hem regalat la foto de grup en una samarreta per a que, quan tinguin un atac "d'amiguitis" com la Mica i la Mona,  puguin mirar la foto on surten tots els nostres companys de classe i la "senyu".

Després les famílies ens van sorprendre amb un bonic detall, uns escrits (que penjaré quan els pugui escannejar), un ram de flors i una estada "con encanto" per anar a descansar.

Us dono les gràcies infinitament, per tots aquests detalls; tot i que, el millor regal  va ser tenir-vos allà en el pati de l'escola, tots junts, i amb un somriure i unes abraçades dolces com la mel.
Us heu fet grans i ara estic convençuda que el pas cap a Primària serà molt bo.

Ara, de moment, us penjo la foto que tinc dels regalets (Gràcies papis i mamis !!)
Més endavant si algú em passa alguna foto més doncs ja veurem què fem....
Aquest és l'escrit que em van llegir les famílies i és una pregunta feta als nens i nenes de la classe




ELS VESTIDETS DE LA MICA

miércoles, 6 de junio de 2012

La Júlia ha decidit canviar-li la robeta a les nostres mascotes de la classe.
Aquí us deixo la foto i veureu quin modelet li ha fet tan "reciclador" ;;; Això li agradaría a la meva amiga "Nancy"


ANIVERSARI DE L'EDUARD



Mireu a l'Eduard, ja ha fet 6 anys.....i tots els que estem darrera et desitgem molta alegria!!
FELICITATSSSS

LLEGIM CONTES ALS NOSTRES COMP@NYS



006.PDI: ZONAS DE NOTEBOOK

martes, 5 de junio de 2012

Cuando abrimos el sofware de SMART NOTEBOOK vemos que tenemos cuatro partes bien diferenciadas. Hoy las presento de una manera general, para que así en días sucesivos vayamos viendo todas las herramientas.
Al abrir nos encontramos con esto:


MENÚ: aquí encontraremos todo lo necesario para manipular archivos y objetos en Smart Notebook.
BARRA DE HERRAMIENTAS: la barra  de herramientas nos permite seleccionar y activar una serie de botones. Observamos que hay tres categorías: de acciones, de complementos y los básicos de herramientas.
PESTAÑAS: aquí encontraremos el clasificador de páginas, la galería, los archivos adjuntos, las propiedades y los complementos.
ÁREA DE PÁGINA: es la zona dónde trabajaremos, la página de un archivo. Que ese archivo puede estar formado por una o varias páginas.

ENTRENAMENT LECTOR

lunes, 4 de junio de 2012

Aquest és un recurs que m'encanta com a projecte d'entrenament lector.  Ara us el deixo per a qui vulgui fer-lo servir des de casa ja que acull els diferents ritmes d'aprenentatge de la lectura.
Són una sèrie d'activitats sistematitzades i seqüenciades que complementen el treball realitzat a l'escola. Potencia les habilitats lectores amb un entrenament ocular, ampliació de vocabulari i una clara motivació per a la competència lectora. Espero que us agradi, feu-lo servir molt...ja sabeu el que sempre us dic, "hem de practicar molt i serem bons lectors".



BITS: PICASSO

domingo, 3 de junio de 2012

005. PDI: FITXES D'EDITORIALS DIGITALITZADES

Actualment, i per sort cada vegada més, les editorials ens donen un CD on surten les fitxes digitalitzades. La manera fàcil però, poc atractiva, seria engegar l'ordinador i posar directament el suport digital. Llavors com que la pissarra detecta que "allò" no és un arxiu de notebook, només podríem fer servir les EINES FLOTANTS, que són precisament com un extra.

Però si voleu que us digui la veritat, m'estimo més passar-m'ho tot al programa de Notebook i així poder fer d'una fitxa, realment, el que més et convingui o utilitzar totes les eines necessàries.

Ara us explicaré com em preparo jo la feina diària, sigui de l'àrea que sigui...
1. poso el cd de l'editorial
2. amb les eines flotants, faig una captura d'imatge. 
3. ja tinc l'arxiu a la pantalla. Ara puc fer més gran, petit, bloquejar...
4. els alumnes poden escriure a sobre sense por de que moguin l'arxiu de sota.



Avui us deixo una nau que vaig desglossar del llibre de treball dels alumnes, un cop fet a trossos podem tenir les peces per a que cadascú surti a la pissarra a inventar-se el seu cotxe o nau. Els meus, que són de P5, ja dominen la tècnica de giravoltar, o fer més petit o més gran segons els convingui. La veritat és que els agrada molt. Senzill però molt enriquidor ja que surten naus molt boniques.



NOMÉS VULL RECORDAR QUE PER A VISUALTZAR EL MATERIAL QUE PREPARO HAS DE TENIR INSTAL·LAT EL SOFTWARE DE NOTEBOOK EN EL TEU ORDINADOR.

 ET POTS DESCARREGAR EL SOFTWARE SMART NOTEBOOK EXPRESS DES DEL SEGÜENT ENLLAÇ:




UN PROYECTO ENTRE TODOS: últimas incorporaciones

viernes, 1 de junio de 2012



Aquí tenéis la lista de blogs colaboradores actualizadas para que podáis haceros seguidores de los nuevos blogs . Ya somos 91 blogs unidos en "UN PROYECTO ENTRE TODOS". Damos la BIENVENIDA a los nuevos participantes, y esperamos veros pronto aportando enlaces de ayuda.





En esta ocasión, simplemente os recordamos que en el SITES de UN PROYECTO ENTRE TODOS ya se encuentran recogidos todos los enlaces que hemos recopilado en las 27 entradas de ayuda publicadas hasta la fecha. En el mismo SITES se encuentra toda la información sobre el proyecto y si os surge alguna duda allí tenéis nuestros mails de contacto.







y como siempre decimos...
MUCHAS GRACIAS A LOS BLOGS QUE HAN PARTICIPADO
ANA, FINI, MIREIA, MIREN Y NOELIA






Related Posts  for WordPress, Blogger...