AVISO GENERAL: PREMIO ESPIRAL 2012

lunes, 30 de abril de 2012



NOTÍCIAS DE ÚLTIMA HORA:
Publicado el 30 abril, 2012 por admin

Aplazada la publicación de los blogs finalistas

Ante el gran número de blogs presentados en la VI edición del Premio Espiral de Edublogs 2012 (especialmente en los últimos días antes de cerrarse el plazo de aceptación de candidaturas) y con el objeto de que el jurado pueda realizar la labor de valoración con total garantía de rigor y objetividad, hemos decidido posponer la publicación de los blogs finalistas hasta el próximo viernes día 4 de mayo a partir de las 11 horas.

Esperamos que disculpéis esta demora debida, como decimos, al elevado número de propuestas presentadas en esta edición que han alcanzado los 1824 blogs (estableciendo un nuevo récord de participantes en la historia del Premio).

Mirando el lado positivo de este hecho, la alta participación muestra el dinamismo en la utilización didáctica de los blogs y la confianza de la comunidad educativa en el Premio Espiral de Edublogs.
Por todo ello agradecemos vuestra comprensión y el interés de todos y todas los miembros de la comunidad educativa que habéis mostrado interés por los premios Edublogs 2012.




PREMI A LA HIPERACTIVITAT 2.O

domingo, 29 de abril de 2012


Apa avui m'ha arribat un altre premi, d'unes amigues blocaires molt eixerides. M'ha fet molta il·lusió ja que és un bon reconeixement per a la nostra cerca incansable de recursos i oferir-los a la resta de docents de manera lliure i cordial.
El premi m'arriba de la mà de la LAURA, del blog EL RACÓ DE L'INFANT que, si no el coneixes et convido a que facis un passeig per allà.
Els requisits que ens diu la Laura són:


REQUISITS PER SER UN BLOC AMB HIPERACTIVITAT 2.0:
  • Estar sempre actualitzat.
  • Oferir recursos i idees per a la tasca diària.
  • Utilitzar moltes eines 2.0.
  • COMPARTIR i ajudar a resoldre les demandes dels seguidors desinteressadament.

I també ens diu que l'hem de passar a un sol blog, creant així una cadena. Si vols més informació clica al blog EL RACÓ DE L'INFANT.
JO LI PASSO EL PREMI A L'ANA DEL BLOG AULATIC

Moltes gràcies Laura !!



DIA DE PREMIS PER A MÓN INFANTIL: RECULL EL TEU

Avui és un dia especial, he rebut uns premis que arriben des de diferents indrets:

Agraeixo moltíssim aquests detallets que ens fan seguir endevant a tants i tants mestr@s, que de manera desinteressada, compartim experiències viscudes amb els nostres alumnes, activitats o tota mena de recursos per a fer-nos la vida laboral una mica més fàcil i alhora EMPRENEDORA.
La veritat és que són tants als que jo atorgaria el premi que sempre em sap greu donar-lo a uns i a d'altres no. Ho dic en sèrio... em sap molt de greu...
És per això que he decidit dedicar-lo a les meves companyes de CLAUSTRE-BLOG  i també a la resta de blogs que s'han afegit a la nostra aventura de compartir... Per tant, si formes part del " PROYECTO BLOGS AMIGOS" em faria molt contenta que t'emportéssis el segell al teu blog i que només em deixis una salutació a "comentaris" per a saber qui se l'emporta!!
Moltes gràcies a tothom que va visitant aquesta parcel·la meva ....MÓN INFANTIL...

   

EL BLOG S'AGAFA UN DESCANS...

miércoles, 25 de abril de 2012

Com molts de vosaltres ja sabeu enguany formo part del jurat del Premi Espiral Edublogs és per això que no podré actualitzar el blog com a mi m'agradaria. Estem a la recta final del Premi amb una quantitat de blogs participants molt elevada, cosa que estem molt orgullosos. Us demano paciència i d'altra banda envio des d'aquí una salutació a tots els participants i els desitjo molta sort. I per a que veieu lo macos que estem tot l'equip organitzador i el jurat us deixo aquesta bonica presentació. Ens veiem d'aquí uns dies!!

ANIVERSARI NATÀLIA I ROSA


MOLTES FELICITATS BONIQUES, JA SOU UNES DONETES!!

SYMBALOO SANT JORDI

lunes, 23 de abril de 2012

Jclic, contes, roses, postals, jocs on-line, poemes...


DIA DEL LLIBRE

L'hàbit de llegir comença per imitació. Si en una família el nen o la nena veu que els pares agafen un llibre per a llegir el nano també ho farà. Però el que més els agrada als petits és que els llegim un conte o una història on es puguin transportar a un món imaginari. En els contes no hi ha regles, tot s'hi val...

Us deixo un vídeo que l'he trobat al blog Infantil 4 anys (Sta. Ana de Caspe) i que m'ha semblat molt dolç i alhora ens ensenya que ...."ens agrada que ens llegeixin"


SEGUIMOS COMPARTIENDO... GOOGLE SITES

sábado, 21 de abril de 2012





Debido a los resultados tan positivos que entre todos estamos obteniendo, nos gustaría dar un paso más en este proyecto. Al ser un número tan elevado de blogs participantes (84), los temas de proyectos propuestos poco a poco van a ir aumentando (ya vamos por 21) y por tanto el número de enlaces proporcionados empieza a ser enorme (45 blogs amigos han participado aportando enlaces). 

Para evitar perdernos entre tantos números, hemos recopilado todos los proyectos y enlaces en:
 el SITES de UN PROYECTO ENTRE TODOS, y hoy nos gustaría presentároslo.



 Nuestro OBJETIVO principal es: proporcionar a todos los blogs participantes del proyecto (y a todos aquellos que se vayan sumando) un “espacio” cómodo y práctico al que poder acudir, para poder recuperar todos los recursos que se están acumulando en cualquier momento que se puedan necesitar.


Así de sencillo, simplemente es un “GRAN ARCHIVADOR” donde recurrir cuando estemos preparando algún proyecto, sin necesidad de tener que hacer nada más.


En él encontraréis por tanto:
  • Los diferentes proyectos planteados en este proyecto
  • Todos los enlaces proporcionados por los blogs colaboradores
  • La normas de funcionamiento de "Un proyecto entre todos" 
  • Los sellos de participación del proyecto
  • El equipo de 5 blogs organizadores
  • La direcciones de email para contactar con los blogs organizadores por si surge algún problema o tenéis alguna duda. 
A medida que el proyecto vaya avanzando, iremos actualizando el sites con los proyectos, enlaces y las novedades que vayan surgiendo. Y como siempre, ¡¡MUCHAS GRACIAS!! por vuestra colaboración y participación.     

¡¡ESPERAMOS QUE OS SEA DE UTILIDAD!!  

                                                                                                                                                                          

LES FASES DE LA LLUNA

jueves, 19 de abril de 2012


Avui hem fet les següents reflexions:
  • Quan es veu la Lluna?
  • L'has vist algun cop de dia?
  • La vas veure ahir a la nit?
  • Quina forma tenia?
  • De quines formes l'has vist?
  • Creus que està a prop o lluny?
Hem explicat que la Lluna és una amigueta inseparable de la Terra i és el seu satèl·lit
També hem comentat que la Lluna té quatre fases i que per això la podem veure de diferents formes.

Aquí teniu les quatre fases i també us deixo el calendari on podem observar com va canviant durant els dies de tot un mes.
CLICKA LES IMATGES:















EL MEU CODI QR

domingo, 15 de abril de 2012

Avui he après a fer-me el meu codi QR, ja feia dies que estava "trastejant" i per fi m'he decidit a posar-lo a la sidebar. Aquí us el presento... em feia il·lusió, ja que s'ha d'intentar d'estar a l´última moda, i els que em coneixeu sabeu quin és el meu lema personal oi?

"JO NO EM VULL BAIXAR D'AQUEST TREN!!"


FRIV

La Júlia, una companya de la classe, ens ha escrit en un paperet el nom d'una web plena de jocs. Jo ja la coneixia, però no l'he posada mai perquè aquesta web és una recopilació de jocs per passar l'estona bàsicament, i jo els jocs que us penjo tenen un ús més didàctic. Tot i que l'ús de jocs agilitza la maduració dels moviments del ratolí.
Moltes gràcies, Júlia.

GRÀCIES MIREN!!

jueves, 12 de abril de 2012

Bé una vegada més dóno les gràcies a la meva amiga de la clase de Miren, que em va sorprendre fa poc amb un detall que va arribar a casa meva. Ens ha enviat un material que el podré fer servir a classe amb els meus pekes, i avui hem estrenat el del tema dels Planetes.

Des de Barcelona t'enviem un petonet tots els nens i les nenes de la classe de la Mireia, i et donem les gràcies.
I per a que vegis què bé que ens anirà aquest material et deixem una foto de la notícia d'avui!


LA TERRA

Comencem una nova unitat didàctica plena d'entusiasme, amb les energies carregades després de les vacances de Setmana Santa i ho fem amb L'UNIVERS.
Avui hem parlat sobre la Terra, que hem arribat a la conclusió, que potser s'hauria de dir el Planeta Aigua, ja que ens hem adonat que hi ha més aigua que terra.
Observem que la Terra és rodona, veiem els diferents continents, i la varietat de mars i oceans de tot arreu.
Quan els he anomenat els noms dels continents algunes de les seves repostes han estat aquestes:
  • Europa: "jo vaig anar un dia a Europa"
  • Àfrica: "tinc una cosina que la seva veïna es diu Àfrica"
  • America: "a Amèrica hi viuen molts americans..."
  • I parlant de Madagascar: "jo tinc la pel·lícula"
Ja podeu veure que potser ara encara els falta saber més cosetes sobre el tema, però ja veureu com de mica en mica s'omple la pica... cada dia aprendrem un polsim més que el dia anterior.

Aniré penjant vídeos que animo a que els visioneu amb la canalla per a poder comentar-los a classe.

Per començar us deixo aquesta preciositat de vídeo gravat a bord de l'Estació Espacial Internacional just l'any passat, des d'agost fins a l'octubre. Observeu que la línia verda que es veu és la famosa "Aurora Boreal", que les llumetes que es veuen en els núvols són tormentes, i també veureu les ciutats il·luminades. Aquest vídeo és molt bonic perquè està fet a una alçada relativament baixa (350 km) i per això podem gaudir de tants detalls.
Ah, també mireu i descobrireu part dels satèl·lits des d'on han fet la gravació.



SYMBALOO DE PASQUA

lunes, 9 de abril de 2012

Dibuixos per a acolorir, treballs de plàstica, tapes d'àlbum, jclic, llibres lim, contes poemes, vídeos, slide, jocs on-line de pasqua....
Tot això trobareu en aquest recull que he fet de recursos per a celebrar la Pasqua.

JOC DE FÍSICA: PASQUA

martes, 3 de abril de 2012

Vinga com que veig que us ha agradat el joc anterior ara us proposo aquest que és de física. Consisteix en fer caure els ous a la seva cistella segons el color. La manera de fer-ho és clicant en els blocs blancs, i així anirà caient pel seu propi pes. Sort!

JOC D'ENGINY: PINTEM OUS

lunes, 2 de abril de 2012

Us presento un joc d'enginy per aquestes vacances de Pasqua. Heu de clicar un ou per pintar ell mateix i els que té al seu costat fins a arribar a pintar tots. Sort!


PASQUA AMB LA PDI

Gràcies a un recurs que ens va aportar la meva companya bloguera i de Claustre-Blog, l'Ana, podem jugar a aquest joc que els encanta sempre perquè té un final molt divertit...

Related Posts  for WordPress, Blogger...