BENVINGUTS INFANTS

martes, 11 de septiembre de 2012

DIBUIX FET PER LA NOELIA DEL BLOG "MI COLE AL DIA"


Benvinguts a un nou curs, ara sí, ara va de debò...
Mentre que les mestres hem estat preparant l'escola per a que estigui tot a punt per l'arribada dels nostres protagonistes, sabem del cert que moltes famílies han estat preparant als seus fills/es al so del despertador. Per a nosaltres ja fa més d'una setmana que toca, però avui és un dia especial per a tots els nens i nenes de les nostres escoles.
Són dies de canvis, de novetats, d'olor a llibres nous... però per als més menuts de la casa la il·lusió de tornar a retrobar-se amb els amics i  amb les mestres que ja coneixien i que ara formaran part de les seves vides,  és molt especial. 

Per als que van acabar l'etapa d'Educació Infantil i ara estan a l'escola "del grans" els desitjo molt bona entrada de curs i els envio un "besito" ben gran.
Per als que entren nous, els vull dir que aviat deixaran de tenir nervis per saber com seran els companys nous i que ja veuran què bé s'ho passaran.
Per als que pugen de l'any passat, els dic que els espero amb els braços oberts i amb un gran somriure.

I, a les famílies en general, us vull donar ànims que en els temps que córren es necessiten i dir-vos que A MI NO EM TREU LA MEVA VOCACIÓ PER ENSENYAR ....NINGÚ !!!
Porto la meva motxilla ben carregada d'alegria i ganes de compartir, també d'ensenyar als nens i moltes vegades d'aprendre d'ells. No hi ha res com un cor pur d'un infant per veure que les coses més insignificants ens poden fer feliços.

Us desitjo a tots i totes un bon curs!!

11 comentarios:

  1. Mireia, ojalá tengas un curso fantástico. Y por supuesto que nadie nos podrá quitar nuestra ilusión por enseñar aunque parece que es eso lo que pretenden. Un abrazo.

    ResponderEliminar
  2. Estoy con vosotras chicas, este será un buen año y si no nosotras haremos que lo sea para los enanos. BUen curso Mireia

    ResponderEliminar
  3. Mireia: De part de la Familia Carrasco Sojo una abraçada molt gran i felicitar-te per aquest blog que ja és una referencia per tots nosaltres,et seguirem amb molt carinyo.un petó de part del Jan.

    ResponderEliminar
  4. moltes gràcies Família Carrasco, espero que l'entrada del nou curs hagi estat satisfactòria. Molts petons i ja sabeu que aquí en aquest raconet, podeu tornar sempre que vulgueu!!

    ResponderEliminar
  5. Mireia,
    és cert que les persones que tenim vocació d'ensenyar som imparables.
    Bon curs!!!
    Petons de setembre

    ResponderEliminar
  6. Mireia, este será un curso cargado de energía positiva ¡¡verás que bien!!

    Y encima empezar la entrada con la agenda...ya me has tocado la fibra sensible ¡¡gracias!!

    Besos y ¡a disfrutar de nuestra profesión!

    ResponderEliminar
  7. Carme, ens hem d'animar mútuament....moltes gràcies per comentar.

    ResponderEliminar
  8. Noelia nos encantan tus dibujitos (sabes que soy tu fan desde hace ya mucho) y si encima sirven para decorar mi blog aún mejor que mejor.
    Yo también tengo la sensación de tener buenas vibraciones para este curso. A ver como vamos... te deseo lo mejor para ti también.

    ResponderEliminar
  9. Hola Mireia! Quina alegria tornar a l'escola!! No hi ha com sentir-te rodejada de nens i nenes que criden el teu nom! Aquest curs estic a 1er, però els nens i nenes que vaig tenir el curs passat (ara a 2on) comparteixen el mateix espai de menjador i de pati que els de 1er. Així és que segueixo gaudint de la complicitat creada durant els 3 anys que els vaig tenir. Estic molt contenta! I els nous nens són encantadors. Ja me'ls he posat tots a la butxaca.
    Bon curs i molts petonets!!

    ResponderEliminar
  10. Hola Mireia! Quina alegria tornar a l'escola! No hi ha com sentir-te envoltada de nens i nenes cridant el teu nom!Tots et volen explicar les seves vacances, anades i sortides. Ha estat un inici de curs fantàstic!! Aquest any torno a estar a 1er. M'ha tocat un grup de nens i nenes molt eixerits! I ja me'ls he posat a tots a la butxaca, hehehe!!!
    Bon curs i molts petonets
    Anna

    ResponderEliminar

Gracias por dejar tu comentario, en cuanto lo revise será publicado.
Los comentarios anónimos son considerados spam.

Related Posts  for WordPress, Blogger...