EDUCAR EL BON HUMOR

martes, 17 de enero de 2012

El riure cura en molts sentits, almenys, des d'un punt de vista emocional. Un nen que ha tingut un mal dia a l'escola, se sent molt alleujat en arribar a casa en cas que pugui compartir moments de bon humor en família. De fet, els propis músculs de la cara es relaxen molt al compàs d'un somriure o d'una riallada. És clar que les manifestacions d'alegria es produeixen en diferents graus. No obstant això, més enllà del que creuen algunes persones, el caràcter no és una cosa determinant.
És a dir, les emocions i les actituds també s'exerciten a través de la força de voluntat i també, a través de les ganes d'apostar pel canvi. Si saps que alguna cosa et fa bé ... Per què no intentar-ho? Hi ha moltes raons per no renunciar al sentit de l'humor i al riure: et sents molt més ple, a més, el riure sempre és més gran quan es comparteix amb els altres (per tant, enforteix els vincles familiars i l'amistat) i per sort, és un bé gratuït. Per tant, està a l'abast de tothom. Com educar el sentit de l'humor a través d'activitats senzilles en família?

A través de plans tan divertits com una guerra de pessigolles, o també, és possible fer una batalla de coixins, jugar a fet i amagar dins de la casa, veure una pel · lícula que sigui divertida i causi riure ... Per descomptat, dins de les tradicions habituals de les reunions familiars hi ha la de explicar acudits arribat el moment. Una disfressa també pot ser motiu de diversió. Fins i tot, veure fotografies del passat pot resultar d'allò més creatiu. La pròpia vida té molts moments còmics, per tant, poder compartir aquests moments amb els altres, val la pena. Els nens viuen més feliços en la mesura que respiren un ambient emocional agradable, un clima flexible i on hi ha espai per a l'alegria i la il · lusió.
El riure aconsegueix alleujar les situacions més difícils, d'aquesta manera, els problemes es relativitzen una mica més i s'aprèn a suportar les coses tal com són. En moments de crisi econòmica, cal posar al mal temps bona cara per no deixar que els temes econòmics amarguin tota la felicitat a la llar i així quedi una escletxa de llum per a l'esperança.

FONT: EL BLOG INFANTIL

2 comentarios:

  1. Familia Espejo i García17 enero, 2012

    Estem totalment d'acord, el riure es la teràpia millor que hi ha per combatre qualsevol mal i com molt bé dius es completament de franc i fa miracles a grans i petits. L'hem de exercitar tots els dies i a totes les hores que ens sigui posible. A riure tothom!!!.

    ResponderEliminar
  2. Valor d'un somriure:
    No costa res, però dóna molt. Enriqueix aquell qui el rep, sense empobrir aquell qui el dóna.
    Només dura un instant, però a vegades el seu record perdura per sempre.
    Ningú és prou ric com per poder-ne prescindir, i ningú és tan pobre que no pugui enriquir-se'n. Proporciona felicitat a la llar, afavoreix el tracte en els negocis i és contrasenya de l'amistat. Ofereix descans al cansat, llum al decaigut, reanima al trist i és el millor antídot per als problemes. Però no es pot comprar, ni demanar, ni prestar ni robar, ja que és una cosa que no té valor fins que no es regala.
    Ningú necessita tant un somriure com aquell que ja no en té cap per donar.
    (Lowell Thomas 1986)
    Espero que us agradi com a mi i regaleu somriures allà on aneu.

    ResponderEliminar

Gracias por dejar tu comentario, en cuanto lo revise será publicado.
Los comentarios anónimos son considerados spam.

Related Posts  for WordPress, Blogger...