ELS BOLETS

jueves, 13 de octubre de 2011


Avui hem parlat sobre el temps que fa. Hem observat que la fresqueta no vol arribar. Se suposa que ja hauríem de portar manigueta, mitjons o mitges, els pantalons més llargs i potser alguna jaqueta. Però el cert és que la fresqueta no es deixa caure. Tot i així seguim amb la feina que ens tocava i avui parlem d'elements de la tardor com els canvis de paisatge amb els colors típics de la tardor. I reconduint la conversa per anar a parar al tema dels bolets.

Després de recollir tota la informació prèvia que cada infant té arribem a la conclusió que hi ha diferents tipus de bolets (verinosos/ no verinosos), que tots tenes formes i colors diferents.

Llavors ens hem centrat en tres en especial:
Hem buscat amb ajuda del cercador GOOGLE i clicant amb el nostre teclat "virtual-gegant" les tres paraules que ens interessava (han sortit a escriure en el teclat de la PDI) i així ha estat com hem observat les diferències entre aquests tres bolets típics de casa nostra i molt bons de menjar.

EL ROVELLÓ



EL FREDOLIC



CAMAGROCS



Ara ja tenim moltes ganes de poder tastar els boltes, a veure si arriba la ocasió i la fresca. Volem que arribi la tardor jaaaa!!!

Però abans d'acabar el tema hem de tenir en compte algunes consideracions per a quan anem a collir bolets:

  • els bolets s'han de tallar arran de terra, no arrencar-los, perquè no tornarien a créixer.
  • hem d'agafar només els bolets que coneixem bé, per evitar enverinaments
  • els bolets que no collim perquè no els coneixem o bé perquè són dolents per a les persones, els hem de deixar i no trencar-los


1 comentario:

  1. Familia Espejo i García14 octubre, 2011

    Ens afegim al reclam, QUE ARRIVI LA TARDOR JA !!!!!!!!!!, que tenim ganes d'anar a buscar bolets i molt mes de menjar-los.

    ResponderEliminar

Gracias por dejar tu comentario, en cuanto lo revise será publicado.
Los comentarios anónimos son considerados spam.

Related Posts  for WordPress, Blogger...