LA MICA ESTÀ MOLT CONTENTA...

martes, 27 de septiembre de 2011

Felicito a tots els nens i nenes que ja s'han  animat a escriure-li desitjos o sentiments a la Mica. Ja sabeu, tal com vàrem explicar a la reunió de pares i mares, que la bosseta ja no la fem servir per portar les cartes de l'escola a casa sino tot al contrari, serveix per a dur a l'escola petits escrits o dibuixets que els infants vulguin expressar a la Mica. Hem explicat que els desitjos han de sortir de dins del "TEU COR" amb "AMOR".
M'encanta com a mestra poder explicar certes coses que no estan en la programació curricular de l'aula. Sentiments, emocions, alegries, o inclòs moments de tristor ....tot hi té cabuda en aquestes petites cartetes que li llegim cada matí a la Mica i .... ella se les guarda en una cistelleta de vímet molt maca.
La Mica ens parla a cau d'orella de cadascú i només nosaltres la podem escoltar... a cada un de nosaltres ens contesta o ens diu cosetes maques. La màgia d'aquestes edats m'omple de satisfacció i és aquí en aquestes xerradetes on descobreixes secrets que ells tenen guardats a dins. L'expressió de sentiments és sempre un exercici difícil, a tots ens costa, a petits i grans!

Bé, a més volia felicitar a en Biel que li ha confeccionat un vestidet a la Mica... la llàstima és que no li hem pogut posar perquè li venia petit, però tot i així li hem enganxat al damunt del que portava. Moltes gràcies Biel!

3 comentarios:

  1. ¡¡Hola!!
    ¿Qué tal estáis? Veo que muy bien.
    El otro día vi esta noticia sobre "MICA" y me acordé de vosotros...

    http://www.prisa.com/sala-prensa/notas-prensa/noticia/1760/santillana-screen-21-y-plural-entertainment-se-alian-para-crear-la-serie-mica/

    Un beso y ¡¡buena semana!!

    ResponderEliminar
  2. Aix el meu nen que guapo que està !!!
    Moltes gràcies Mireia per anar-nos ensenyant tot el què feu a la classe, ells en surten encantats.

    Ahhh, prometo que el proper vestit serà més gros.

    Una abraçada

    ResponderEliminar
  3. Nota del Biel (al peu de la lletra):

    "Mireia, t'estimo molt i a la Mica també. I la Mona és molt maca. I un dia voldria anar a l'escola amb la mona i que vingués a casa a jugar amb mi i el meu hamster."

    ResponderEliminar

Gracias por dejar tu comentario, en cuanto lo revise será publicado.
Los comentarios anónimos son considerados spam.

Related Posts  for WordPress, Blogger...